Show and Events

För CMC Music finns inga begränsningar. Vi har ett brett kontaktnät och samarbetar med några av landets allra bästa musiker, artister och dj:s. Utifrån dina önskemål och din budget skapar vi ett unikt musikkoncept som passar just dina gäster och som harmoniserar med ert varumärke.

Invigning eller firmafest?

Genom åren har CMC Music ansvarat för musikunderhållningen på allt från mässor, utställningar, invigningar och jubileum till produktlanseringar, firmafester, konferenser och kick-offer – men också på privata tillställningar, framför allt bröllop.

Vi kan ta hand om hela baletten

Majoriteten av våra uppdragsgivare ser gärna att vi tar fram en helhetslösning på underhållningssidan och ansvarar för allt från artister, ljud & ljus till  marknadsföring och konceptkonsultering. Andra gånger fungerar CMC Music som partner till en annan eventbyrå och levererar en del i ett större evenemang. Vi syr ihop ett upplägg som passar just dig!

musikkoncept

Vår passion är att sy ihop musikkoncept med en röd tråd. Vi vet hur viktig rätt musik är för att skapa skön trivsel och nöjda gäster. Det kan gälla löpande musikunderhållning till hotell, rederier, restauranger m.fl. såväl som ett unikt showupplägg till ett enstaka event. Högsta kvalitét är vårt motto! Kontakta oss för närmare beskrivning och personligt förslag. Här nedan följer några smakprov.

Band

Våra musikpaket

Duelling pianos

Duelling pianos

Vårt koncept med två eller tre flyglar har blivit mycket populärt. Två, eller t.o.m. tre pianobarsartister på scen i en stämningsfull, fartfylld och interaktiv musikupplevelse á la Las Vegas. Vi har olika teman och upplägg!

Showband

Showband

SHOWBAND finns det oändligt många att välja mellan, Rock, Soul, Blues, Coverband, Dansband, Party och Pop. 

Det är få som håller riktigt hög kvalitet och kan få en blandad publik i ert företag att komma loss ordentligt. Vi vet vilka!

Pianobar duo

Pianobar duo

Kanske vill du ha lite extra happenings i pianobaren till ditt evenemang? Boka in en eller flera gästartister eller gästmusiker. Vad sägs om en saxofonist, gitarrist eller en kändare popartist som dyker upp vid flygeln? Alltid med samspel och skön musikalisk energi i fokus.

Tribute Show

Tribute Show

 

Riktigt bra och genuina kopior på Elvis Presley, Harry Belafonte, Elton John, Dolly Parton, Kizz, Abba, Jerry Lee Lewis, Beatles, Queen, Tom Jones. Du önskar, vi fixar.

LyxCocktail

LyxCocktail

Vår omtyckta cocktailsångerska Maria Kask gör varje kväll gnistrande flärdfull tillsammans med sin pianist, sina favorit- standards från förr och maximalt med juveler runt halsen. Från Billie Holiday till Doris Day. Perfekt för lyxiga invigningsmingel m.m.

Kändisar

Kändisar

Svenska som utländska kända artister. Vi ser det som en utmaning att försöka fixa just den artist du drömmer om på ditt event.

Two Pianobar Legends

Two Pianobar Legends

Juni Juliet och C-M Carlsson – två fantastiska pianobarsartister med många spännande spelningar i hela världen i bagaget! När dessa två herrar spelar och sjunger ihop stiger temperaturen till tropiska grader. Det här blir en kväll som det kommer att pratas om. Länge.

Magicians

Magicians

Varietéartister, clowner eldslukare, lindansare, dansare luftakrobater, gycklare, komiker mm. Varför inte se till att de dyker upp där eller när du minst anar det.

Pianobar Show de Luxe

Pianobar Show de Luxe

Angelica Alm och Marika Willstedt – Sveriges två favoritlagledare från ”Så ska det låta” skapar en magisk stämning tillsammans med vår egen levande legend C-M Carlsson. Du och dina gäster kan förvänta er en show där både tangenter och scen fullkomligt glöder.

Konferencier

Konferencier

Moderator eller föreläsare kan vara roliga, seriösa, kunniga, talangfulla men det bästa är om de är pålästa om just ditt event eller företag så din publik kan relatera till det som sägs.

Pianobar quiz

Pianobar quiz

Efter konferensen önskar ni kanske en gemensam teambuildingaktivitet tillsammans med kollegorna? Då är Pianobar Quiz perfekt! En interaktiv musikaktivitet, live, som efter prisutdelningen övergår i skön pianobars- underhållning.

Klassisk musik

Klassisk musik

Stor orkester, kammarensemble, stråkkvartett eller klassisk gitarr till det lite mer lyxiga och intima eventet. Här fixar vi gärna det lite udda tankar med repertoar från Verdi och Bach till Michael Jackson och Beatles.

Grand Piano Show

Grand Piano Show

Pianobarsartisten skapar stämning under välkomstminglet och under middagen. Mellan rätterna kommer en showgrupp in, t.ex. fantstiska Roxies som syns på bilden, och bjuder på fartfyllda, spektakulära sång- och dansnummer, för att senare, efter middagen ansluta till pianobarsartisten vid flygeln och dra igång skön uptempo-musik och dans. En helkväll, helt enkelt.

Gitarrister

Gitarrister

Ensam eller i duo. Med eller utan backtracks. Sjungandes eller skrålandes. Klassiskt, visor eller after-ski. Vissa kallar dem trubadurer, vi bokar rätt underhållare till dig.

Double Piano Masters Edition

Double Piano Masters Edition

Trond Slyngstadli och C-M Carlsson är pianobarernas mästare i Skandinavien. I den här showen triggar de varandra till utmaningar och höjer intensiteten från den vanliga pianobaren, till en nivå som bara två veteraner kan. Tempo, soul beats, fantastisk stämning och ett imponerande samspel utlovas.

Pianobar

Pianobar

Pianobarskonceptet är vår specialité. I våra pianobarer hör du allt från jazz- standards till de senaste pophitsen, och gästerna är högst delaktiga i musikupplevelsen. Läs mer här.

DJ

DJ

DJ bör väljas med omsorg, vi hjälper dig att hitta rätt. House-DJ, Sould-DJ, Sjungande-DJ, Lounge-DJ, kanske en klassisk Pop-DJ. Eller varför inte en ”Kändis DJ”?

Bröllop

Bröllop

Våra artister har förgyllt hundratals bröllop. Det är alltid en ära att få hjälpa till att göra dessa viktiga dagar så perfekta de bara kan bli. Vi brinner för att skräddarsy er underhållning och få vara med och välja precis rätt musiker och låtar. Kanske vill ni ha en jazztrio? En pianobar på en brygga? En symfonikersolist? Eller ett dansvänligt coverband? Vi lämnar ingenting åt slumpen – ni och era gäster kan koncentrera er på att njuta.

Jazz

Jazz

JAZZ i storbandsformat med riktigt bra tryck och många musiker eller lite mindre jazzensemble, soft loungigt eller coolt. Eller varför inte göra det oväntade och boka ett Beeboppband.