Samarbetspartners och vänner

Vi på CMC Music är mycket stolta över alla våra fantastiska samarbetspartners & vänner som bidrar till att vi kan hålla en hög kvalitét på det vi levererar! Däribland finns självklart våra unika pianobarsartister och härliga pianobarskunder!

Övriga samarbetspartners som vi med stolthet också vill presentera finner ni nedan.

Yamaha Music

Yamaha Music

Yamaha är världens största tillverkare av musikinstrument och ett av världens mest erkända varumärken inom ljud. Vi är stolta över vårt samarbete med Yamaha på dessa områden.
Hemsida »

Maria Kask

Maria Kask

Maria Kask är en grafisk formgivare som vi är stolta över att ha ett samarbete med när det kommer till Grafisk Design & Illustration.

Hemsida »

MkMedia

MkMedia

MkMedia är en reklambyrå med ett brett utbud av tjänster. CMC Music är stolta över samarbetet med MkMedia när det kommer till produktion av trycksaker m.m.

Hemsida »

Pixelstore

Pixelstore

Pixelstore är en reklambyrå som vi på CMC Music är stolta över att samarbeta med när det kommer till bl.a. artistfotografering, hemsida- och mediatjänster.

Hemsida »

Wojtek Goral

Wojtek Goral

Wojtek Goral är en outstanding saxofonist och musikproducent, som vi är stolta över att samarbeta med! Har har bl.a. producerat musiken till vår inspirationsfilm och till en majoritet av våra skivproduktioner. Shop »

 

TvåTumFyra

TvåTumFyra

TvåTumFyra erbjuder tjänster inom bygg- och inredningssnickeri. CMC Music är stolta över att ha TvåTumFyra som samarbetspartner när det kommer till produktionen av vårt mobila flygelskal "The Mobile Grand".

Hemsida »